Recepten

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’152′][/av_slide]
[/av_slideshow]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

  • 8 stuks van Dils curryworst
  • 500 milliliter ketchup
  • 30 milliliter water
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 eetlepel honing (tot 2 eetlepels)

Bereiding

Breng alle ingrediƫnten behalve de van Dils curryworsten aan de kook. Roer het goed door elkaar en je curry saus is al klaar!

Je kunt met de ingrediƫnten een beetje schuiven voor een zoetere, zuurdere of pittigere smaak.

Bak of grill tijdens het aan de kook brengen van je saus de worsten even kort in een pan of indirect op de BBQ.
Dit hoeft niet lang. De worsten hoeven alleen maar even warm te worden, ze zijn immers al gaar.

Het originele recept vindt u hier: www.bbquality.nl/

[/av_textblock]

[av_blog blog_type=’posts’ categories=’5′ link=’category’ blog_style=’blog-grid’ columns=’3′ contents=’excerpt’ content_length=’content’ preview_mode=’auto’ image_size=’portfolio’ items=’30’ offset=’0′ paginate=’yes’]

Geen reacties

Je reactie toevoegen

BEL ME NU
+
Bel mij!