Van Dils Curryworst

Van Dils Curryworst

Familierecept basis voor kwaliteitsproductvan dils curryworst met currykruiden

Eén hap en u bent verkocht. Alleen al die heerlijke geur; zo is curryworst dus bedoeld! Met deze curryworst (ook wel Duitse bratwurst genoemd), op basis van een geheim bewaard familierecept, begon ooit het succes van de Van Dils-worsten. Bereid met verse kruiden en ingrediënten en uiteraard van topkwaliteit vlees. Geen slappe hap, maar een ouderwetse eerlijke worst waar u nog het echte Bourgondische Limburg in proeft. Een kwaliteitsproduct voor iedere gelegenheid en waarmee u uw gasten altijd fêteert.

Ooit bereidde overgrootmoeder ‘Oma Gerlies’ in ‘Friture Dils’ deze lekkernij op basis van herinneringen aan de worst die haar moeder vroeger maakte. Toen ze helemaal tevreden was, schreef ze het recept op en verstopte het. Gelukkig is dat briefje bewaard gebleven. Voor deze curryworst reden de klanten destijds graag een blokje om naar Weert. De heerlijke reputatie curryworst verspreidde zich tot over de Belgische en Duitse grens. Dat veel mensen uit Duitsland, toch het worstland bij uitstek, naar Weert kwamen voor de Van Dils-curryworst was het grootste compliment voor ’die liebe Großmutter Gerlies’.

Voor de echte curryworst hoef je niet meer naar Duitsland. Gewoon in Nederland verkrijgbaar bij Van Dils.

van_dils_lijn

Bereidingswijze curryworst

De ambachtelijke curryworst kunt u snel uitserveren. Het product is vakkundig voorgekookt dus altijd gaar. U hoeft de worst alleen te bereiden in de frituur of op de barbecue. Combineer deze worst met onze speciaal daarop afgestemde warme currysaus: een onovertroffen smaakcombinatie! Maar smaken verschillen. De worst laat zich ook heerlijk genieten bij een pindasaus of stamppot (tip: ideaal als daghap op iedere menukaart).

 

BEL ME NU
+
Bel mij!