Van Dils-knakworst: met goud bekroond!

Een knakworst kan eigenlijk altijd en overal: lekker uit het vuistje, als kindermenu met friet of in een broodje hotdog. Een gewaardeerde traktatie voor alle gelegenheden, als snack of tussendoortje. Het is zonde om dan met minder dan de ambachtelijke Van Dils-kwaliteit genoegen te nemen. Origineel Bourgondisch gekruid volgens familietraditie, met 100 procent knak-garantie!

En wat is nou een mooiere aanbeveling voor de Van Dils-knakworst dan de bekroning met goud op Nationale Slagers Vakbeurs? Erkenning van ambachtslieden voor de grandioze knakworst met een natuurlijk velletje en van met heerlijke ingrediënten en puur vlees. Een worst die nog echt knisperend knapt bij elke hap. Kortom: goud! Het pareltje onder de knakworsten!

van_dils_lijn

Bereidingswijze:

Het product is vakkundig voorgekookt dus altijd gaar: uiteraard moet u de worsten wel even opwarmen. Net als in grootmoeders tijd komt de lekkerste Van Dils-knakworst uit een pannetje water, waarin hij in twee à drie minuten is opgewarmd bij 90˚C.